Behangwerken

Vliesbehang

Enkele muren & complete panden behangen

Behangpapier is een goede oplossing als je je muren snel en makkelijk in een nieuw jasje wil steken. Om het behang volgens de regels van de kunst te laten aanbrengen, kan je op Schilderwerken David De Clercq rekenen.

Wij hebben ervaring met klassiek papierbehang, fotobehang, reliëfbehang, vinylbehang en glasvezelbehang. Qua kleuren en patronen heb je volledige keuzevrijheid. Je kan daarbij aangeven of je slechts één muur of je volledige woning behangen wil zien.

Benieuwd naar de opties met behangpapier?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Vliesbehang voor oneffen oppervlakken

Voor oneffen muren in het bijzonder leent vliesbehang zich uitstekend. We kunnen er putjes en bulten namelijk probleemloos mee wegwerken. Achteraf kunnen we het behang nog overschilderen. Uiteraard kunnen we je oppervlakken ook egaal maken met Gyprocwanden.

Liefhebbers van behang én verf in één ruimte kunnen voor een combinatie van behangen muren en een geschilderde accentmuur kiezen. Je hoeft ons slechts je voorkeuren door te geven en wij zetten ze om in de realiteit. Als extra service kunnen we zelfs passende raamdecoratie in je interieur integreren.

Behang met motief